Șervetele de masă

Șervețelele de masă reprezintă o necesitate

Foarte multe tipuri de afaceri au nevoie de șervețele de calitate, dar totodată există nevoia de a controla costurile fără să se sacrifice calitatea. Indiferent dacă dețineți un restaurant cu servicii complete sau o cafenea, vă putem pune la dispoziție o gamă largă de consumabile de hârtie, inclusiv șervețele de masă la vrac sau la cutie.

Prin produsele oferite de Tissue Expert, dorim să vă acoperim nevoile atât de la recepție, de la masa clientului, din bucătărie, cât și din spatele barului:

  • Șervețele, 25×25, alb, celuloză 100%, 1 strat, 100 buc / pachet
  • Șervețele, 25×21, alb, celuloză 100%, 1 strat, vrac 2 kg
  • Șervețele, 25×25, alb, celuloză 100%, 2 straturi, vrac 2 kg

Șervețele de masă pentru industria de servicii alimentare

Industria de servicii alimentare este caracterizată de mai multe zone importante, care lasă o impresie de durată asupra clienților și care conturează imaginea afacerii pe care o conduceți. Recepția sau intrarea este prima zonă cu care interacționează clientul în timpul vizitei sale. Deoarece experiența unui client începe chiar din momentul în care intră pe ușă, asigurați-vă că intrarea este curată, organizată și eficientizată, asta însemnând că de aici nu trebuie să lipsească șervețelele. Urmează stația-gazdă, acolo unde sunt depozitate meniurile și tacâmurile. De aici nu trebuie să lipsească șervețelele de masă care se potrivesc cu tacâmurile, dar care să fie și robuste, absorbante și versatile. Locul în care clienții își vor petrece cea mai mare parte a timpului este la masă, așa că mesele trebuie întotdeauna să fie curate și pregătite înainte ca clienții să se așeze.

De pe masă nu trebuie să lipsească șervețelele de calitate, durabile, absorbante și elegante. Gama noastră de șervețele cuprinde, de asemenea, șervețele la vrac, acestea fiind recomandate în special pentru restaurante, patiserii, pizzerii și alte unități cu volum mare. Dacă dețineți un bar sau restaurantul pe care îl conduceți este prevăzut cu o zonă de bar, din nou va trebui să vă asigurați că barul este curat și organizat. Puteți echipa barul cu șervețelele de masă cu 1 strat, acestea fiind potrivite pentru băuturi și farfuriile de mici dimensiuni, protejând totodată blatul. La rândul lor, mesele în aer liber au devenit mai populare și mai necesare. Și aici, clienții se așteaptă să primească servicii excelente.

Pentru mesele în aer liber, puteți opta pentru șervețele de calitate cu 2 straturi sau pentru prosoape de hârtie pliate. Șervețelele de masă din oferta noastră pot fi utilizate cu majoritatea suporturilor universale de șervețele. Puteți opta alternativ și pentru un sistem de șervețele interpliat, acesta fiind perfect pentru distribuirea individuală și reducerea consumului de șervețele. Bucătăria unui restaurant este poate cea mai dependentă de șervețele. Aici are loc acțiunea din spatele restaurantului pe care clienții nu o văd. Aici, preparatele sunt pregătite, gătite și aranjate pentru a fi duse la mesele clienților. În cazul celor mai multe restaurante, bucătăria este de obicei cea mai mare zonă, care este împărțită în secțiuni mai mici pentru depozitarea alimentelor, pregătirea preparatelor, suprafețele de gătit, zonele de depozitare și spălare a vaselor și igienizarea.

Deoarece bucătăria este una dintre cele mai importante zone, este esențial să fie menținută curată, igienizată și foarte bine aprovizionată. Doar așa, personalul va da dovadă de mai multă eficiență, iar clientul își va aștepta mai puțin comanda. Șervețelele de masă, prosoapele de hârtie la rolă și prosoapele de hârtie pliate sunt indispensabile într-o bucătărie de restaurant.

Calitate și eficiență

Știm cât de importante sunt șervețelele de masă pentru industria de servicii alimentare și de aceea oferim produse de hârtie de calitate la prețuri accesibile pentru toate cerințele unei afaceri.

Varietate

Gama noastră de șervețele de masă cuprinde șervețele cu 1 și 2 straturi, disponibile în cutie de 100 de bucăți sau la vrac.

Eficientizare afacerii

Șervețelele de masă contribuie la eficientizarea unei afaceri din industria alimentară încă de la zona de recepție a clienților și până în spatele bucătăriei.
Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?